Estàs aqui
Inici > F.P. > Convocatòria pública per formar part de la xarxa d’assessorament professional

Convocatòria pública per formar part de la xarxa d’assessorament professional

El Departament d’Ensenyament ha obert un període de selecció de 16 centres educatius dels quals 12 seran públics i 4  privats sostinguts amb fons públics per a formar part del Programa d’assessorament a les persones i a les empreses en els ensenyaments professionals (a partir del curs 2017-2018).

S’ha publicat en el DOGC la :

RESOLUCIÓ ENS/1245/2017, de 26 de maig, per la qual s’obre convocatòria pública per a la selecció de centres educatius interessats a formar part del Programa d’assessorament professional a les persones i a les empreses, a partir del curs 2017-2018.

El termini de presentació de les sol·licituds comprèn des de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució al DOGC i fins al 23 de juny de 2017.

El director o la directora de l’Institut o el titular del centre privat sostingut amb fons públics pot sol·licitar la inclusió del seu centre en el programa mitjançant escrit adreçat a la Subdirecció General de Programes, Formació i Innovació de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Via Augusta, 202-226, 08021 Barcelona, i còpia a l’adreça de correu electrònic programesfp.ensenyament@gencat.cat.

El model i les indicacions per a presentar la sol·licitud es troben al portal de centres del Departament d’Ensenyament http://educacio.gencat.cat/portal/page/portal/EducacioIntranet/Inici/PortalCentres, i al portal de centres d’altres titularitats http://educacio.gencat.cat/gestiocentre, segons correspongui.

La sol·licitud ha d’indicar les actuacions en què el centre vol participar, per ordre de prioritat, d’entre les actuacions del programa a, b i d, de l’apartat 1.3 de l’annex 1 de la Resolució ENS/2706/2015, de 19 de novembre, de creació del programa (en aquesta resolució no es convoquen places per a l’actuació c).
Postejat per Jesús Martín
Top