Estàs aqui
Inici > UNIVERSITATS PÚBLIQUES > RECUPERADES LES MILLORES VOLUNTÀRIES PER JUBILACIÓ del PAS-Laboral.

RECUPERADES LES MILLORES VOLUNTÀRIES PER JUBILACIÓ del PAS-Laboral.

El treball conjunt dels delegats amb el gabinet jurídic d’UGT aconsegueix que el TSJC (Tribunal Superior de Justícia de Catalunya) confirmi el dret del PAS-Laboral de les universitats públiques catalanes a percebre les millores voluntàries per jubilació.

El TSJC per mitjà d’Interlocutòria de 7 de juny de 2017, torna a donar la raó a UGT de Catalunya, i obliga a les universitats públiques a complir amb la Sentència que va declarar el dret del PAS-Laboral a percebre la millora voluntària a la jubilació prevista als Articles 53.2 i 53.5 del Conveni Col·lectiu, amb independència de la data de jubilació i sempre que compleixin el requisits previstos.

També resol que es compatible la percepció de forma acumulada del previst a l’Art 53.2 i 53.5 del referit Conveni, és a dir, la millora voluntària per jubilació i la indemnització per jubilació anticipada.

Únicament queden fora del previst en aquesta resolució les persones que ja tinguin una sentència ferma que els hagi negat el dret a percebre la millora prevista al referit Art 53.2

Donada la resolució, demanem a les gerències de les diferents universitats que la facin efectiva el més aviat possible.

UGT no ens oblidem dels companys i companyes que han treballat durant anys a les nostres universitats. Per qualsevol dubte o aclariment, poseu-vos en contacte amb la secció sindical d’UGT de la vostra universitat.

Universitats Públiques Catalanes-FeSP-UGT

Top