Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > EN SOLIDARITAT AMB ELS COMPANYS DE LA SEU D’URGELL

EN SOLIDARITAT AMB ELS COMPANYS DE LA SEU D’URGELL

Des de la UGT Educació volem manifestar el nostre total suport als mestres i la direcció de les escoles Pau Claris, Albert Vives i La Salle de la Seu d’Urgell, citats a declarar demà per un presumpte delicte d’incitació a l’odi.

Entenem que el debat a les aules és sempre enriquidor i que no pot ser considerat mai un delicte.

En tot cas, l’escola catalana és i ha estat sempre un model de cohesió social i convivència i sorprèn que en aquest cas no s’hagi recorregut als organismes i mitjans habituals per resoldre qualsevol problema de convivència que es pugui plantejar en un centre educatiu (consell escolar, inspecció educativa, etc.).

 

One thought on “EN SOLIDARITAT AMB ELS COMPANYS DE LA SEU D’URGELL

Comments are closed.

Top