Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > JORNADA DE TREBALL I REFLEXIÓ DE L’EDUCACIÓ PER ADULTS. 1 de desembre de 2017.

JORNADA DE TREBALL I REFLEXIÓ DE L’EDUCACIÓ PER ADULTS. 1 de desembre de 2017.

Els darrers anys l’educació d’adults s’ha transformat. Les necessitats educatives per a aquells que ja han deixat enrere els anys d’ensenyement obligatori han augmentat i el sistema s’ha d’actualitzar i donar resposta a una nova realitat.

El canvi progressiu que ha anat calant en l’EpA ha estat cabdal per arribar a les necessitats dels aprenents i permetre crear un entorn atractiu pels estudiants.

Conèixer i debatre sobre aquestes experiències permet crear un clima favorable al canvi educatiu i donar valor a l’educació de persones adultes com un bé comú.

La jornada que organitza l’Ajuntament de Barcelona vol reflexionar sobre tot aquest món i el potencial que tenen l’aprenentatge i l’educació en les persones adultes i la resposta a les seves necessitats que sovint són molt diverses.

“Nous horitzons per a l’educació de persones adultes. Repensar l’EpA en temps difícils” és, en aquest sentit, una jornada que convida a la reflexió i el treball i que s’ha  pensat especialment per a professorat i alumnat d’escoles de persones adultes, educadors socials, professionals d’entitats d’aquest sector, institucions públiques i privades, i àmbits de la recerca universitària.

 

Podeu veure el Díptic de la jornada en aquest enllaç.

 

*fotografia extreta de l’ajuntament de Mataró.

Top