Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > Demà dia 24 esteu convidats a l’acte que es farà a Rambla Santa Mònica per l’eliminació de la violència contra les dones.

Demà dia 24 esteu convidats a l’acte que es farà a Rambla Santa Mònica per l’eliminació de la violència contra les dones.

En el marc del Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones (25 de novembre), la UGT de Catalunya organitza el proper divendres, 24 de novembre, la jornada “On són les violències masclistes a la feina?”. A continuació i en aquest enllaç trobareu el programa.

També us animem a participar en la manifestació unitària “Ens volem vives, lliures i rebels!”, que sortirà el dia 25 de novembre a les 18 hores de la Plaça Universitat de Barcelona. Aquí teniu el cartell.

Per últim, en aquest enllaç trobareu el manifest de la UGT de Catalunyadel Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones.

Jornada: “On són les violències masclistes a la feina?”

Barcelona, 24 de novembre de 2017

Sala d’Actes de Brigades Internacionals (Rambla de Santa Mònica, 10, Barcelona)

10.15h. Acreditació

10.30h. Inauguració, a càrrec d’Eva Gajardo, secretària d’Igualtat i Formació Professional de la UGT de Catalunya.

10.45h. Presentació de la guia “On són les violències masclistes a la feina?”, a càrrec d’Aida Ruiz, directora de la Fundació Maria Aurèlia Capmany.

11.15h. El paper de la negociació col·lectiva en les violències masclistes a la feina, a càrrec de José A. Pasadas, secretari de Polítiques Sectorials de la UGT de Catalunya.

11.45h. Assetjament sexual: definicions en negociació col·lectiva i en supòsits de conflicte, a càrrec d’Ana Salas Velasco, magistrada del Jutjat Social número 3 de Sabadell i sòcia fundadora de l’Associació de Jutgesses d’Espanya (AMJE).

13h. Cloenda, a càrrec de Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya.

Hi sou totes convidades.

Top