Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > NOVA VICTÒRIA DELS SERVEIS JURÍDICS DE LA UGT.

NOVA VICTÒRIA DELS SERVEIS JURÍDICS DE LA UGT.

Els serveis jurídics de la UGT, han aconseguit una nova sentència favorable davant d’un expedient contradictori no disciplinari que tenia com a resultat l’expulsió de la interina de la bossa de treball.

La sentència declara nula la resolució de l’expedient, fa readmetre la treballadora a tots els efectes administratius i econòmics i condemna l’administració a pagar els costos.

La UGT arran d’anteriors sentències va insistir en qué tant el procediment d’assistència als interins novells com els expedients contradictoris han de canviar per evitar prendre mesures injustes i reprobables.

El sistema no pot ser punitiu, ha de ser formatiu. Estem formant persones. No es poden obrir expedients arbitraris que treuen de la borsa companys que porten temps treballant.

Ens agradaria afegir un parell de reflexions:

Tal i com podem llegir a la sentència, els companys no van donar suport a la treballadora i van permetre arribar a aquesta situació que avui s’ha demostrat injusta.

I finalment l’actitud menyspreable del Departament demanant que els costos s’imputin al demandant per aconseguir, amb la por de perdre, el desistiment del treballador en les seves justes reclamacions.

 

Per sort la UGT sempre al costat dels treballadors per lluitar pels nostres drets.

 

Sentència  completa.

Top