Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > Per una societat normalitzada. ugt a la pride barcelona 2018

Per una societat normalitzada. ugt a la pride barcelona 2018

.

.

La UGT de Catalunya, juntament amb l’Avalot i el grup LGTBI-UGT participaran a la manfiestació-desfilada Pride Barcelona 2018 d’aquest dissabte

 

Com cada any, el 28 de juny es celebra el dia de l’orgull LGTBI (lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals, intersexuals) amb l’objectiu d’aconseguir la igualtat del col·lectiu. La noció bàsica de “l’orgull LGTB” resideix en que cap persona s’ha d’avergonyir del que és, sigui quin sigui el seu sexe o identitat sexoafectiva.

Des de la UGT de Catalunya, volem mostrar el nostre compromís inequívoc en l’erradicació de les desigualtats que pateixen les persones LGBTI -lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals- en el marc de les relacions laborals i, per extensió, a la resta de la societat. En aquest sentit, hem elaborat el manifest que us adjuntem en aquest enllaç.

Així mateix, i tal com hem fet des de la primera edició, la UGT de Catalunya, juntament amb l’Avalot i el grup LGTBI-UGT, participarem a la desfilada-manifestació Pride Barcelona que tindrà lloc aquest dissabte, 30 de juny, continuant amb aquest trajectòria de lluita pels drets de les persones LGTBI d’una forma lúdica i visible.

El lloc de trobada serà als Jardins de les Tres Xemeneies a les 16 hores.

Top