ATURADA DE PAIS

Davant la desproporció i la brutalitat de les actuacions policials d’ahir, que van impedir l’exercici democràtic del dret a decidir, la nostra Federació hem decidit, en el marc de la Taula per la Democràcia, sumar-nos a la convocatòria d’una gran aturada de país demà dimarts dia 3 d’octubre.

Apel·lem la societat catalana a sumar-se a una jornada de mobilitzacions, una gran Aturada de País. És per això que us animem a donar conjuntament una resposta que reflecteixi la indignació de totes aquelles persones que, amb independència de posicionaments personals davant la convocatòria de l’1-O, compartim el profund disgust i indignació per la brutal repressió i la vulneració dels nostres drets fonamentals al llarg del dia d’ahir.

Us animem doncs a convocar urgentment assemblees, reunions comitès d’empresa i delegats a tots els centres de treball per tal de coordinar la vostra participació a la jornada de protesta de demà, ja sigui amb una aturada total, aturades parcials, concentracions, etc. En les properes hores es faran públiques també les convocatòries de concentracions i manifestacions la tarda del dia 3 d’octubre a la majoria de capitals de comarca del país, que us farem arribar tant aviat com puguem.

En aquests moments i també al llarg de tot el dia treballarem perquè siguin les mateixes administracions públiques, patronals i empresaris qui s’adhereixin a l’aturada de país i així ho comuniquin als seus treballadors i treballadores.

Totes i tots hauríem volgut poder donar aquesta informació molt abans. Us demanem però que entengueu que la situació d’urgència i excepcionalitat que estem vivint a Catalunya des de fa uns dies no ho ha fet possible.

Fem una crida al conjunt de forces polítiques i socials de l’Estat Espanyol i d’Europa per a què facin tot allò que sigui necessari per garantir els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya.

Sortim al carrer, donem una resposta pacífica, contundent i democràtica. No tolerarem cap més agressió.

Hi erem, hi som, hi serem.

PROU!

http://fspugt.org/fsp/wp-content/uploads/2017/10/DLIXtfSWkAI3RrY.jpg

Posted in Sin categoría | Comentaris tancats a ATURADA DE PAIS

IMPORTANT!!!!! INSTRUCCIONS INICI DE CURS PROFESSIONALS D’ATENCIÓ EDUCATIVA

El “Document per l’organització i la gestió dels centres” (instruccions d’ini de curs) en el seu apartat 3 “Professionals d’atenció educativa dels centres educatius” , descriu explicitament que la direcció del centre ha de garantir entre d’altres el fets els segúents:
” Aquest personal en cap cas no ha de substituir el personal docent ni el servei de monitoratge”
“La seva atenció se centri en els alumnes que els corresponen d’acord amb els seus perfils professionals” En el cas de TEi els grups de P3.
” l’atenció educativa inclou l’atenció als alumnes (individualment o en grup); la coordinació amb el tutor o tutora, l’equip docent i, quan calgui, altres serveis……..”
En el mateix document identifica cada perfil professional, així com la indicació de que s’ha de garantir la participació d’aquests professionals en les reunions de cicle, nivell i claustre.
Des de la UGT, coneixedors que en molts casos no s’estan respectant aquestes noves instruccions que es van aconseguir en unes ardues i complexes negociacions amb Ensenyament, us demanem ens comuniqueu les incidències per poder continuar treballant en la millora de les condicions laborals d’aquest perfils professionals

Posted in Sin categoría | Comentaris tancats a IMPORTANT!!!!! INSTRUCCIONS INICI DE CURS PROFESSIONALS D’ATENCIÓ EDUCATIVA

IMPORTANT!! EDUCADORS/ES D’EDUCACIÓ ESPECIAL

ELS EDUCADORS/ES D’EDUCACIÓ ESPECIAL NO HEU DE FER DE.MONITORS DE MENJADOR NI MÉS DE 27’30h. D’ATENCIÓ DIRECTE A L’ALUMNAT.
La referència legal per constatar aquests fets són les Instruccions d’inici de curs que el Departament ha fet arribar a les direccions del centre.

Recordeu que la definició de cada categoria professional situa també la jornada de treball de cada perfil. Les teniu relacionades en aquesta mateixa web  NORMATIVA/FUNCIONS

Posted in Sin categoría | Comentaris tancats a IMPORTANT!! EDUCADORS/ES D’EDUCACIÓ ESPECIAL

RELACIÓ DE PERSONES CONVOCADES ALS ACTES D ADJUDICACIÓ DE PLACES PEL CURS 2017/ 18

RECORDEU només podran assistir a l’ acte les persones que tenen assignat un número d’ ordre inclòs entre els que es relacionen a continuació, i sempre que estiguin inscrites per a les comarques indicades i jornada sensera.

*TÈCNIC I TÈCNICA ESPECIALISTA EDUCACIÓ INFANTIL TEI

DIMARTS 29 D AGOST A LES 10H
TEI-1 fins a TEI 1- 900

Només es convoquen les persones de les següenys comarques:

Alt Empordà, Alt Penedès, Bages, Baix Ebre, Baix Llobregat, Barcelona ciutat, barcelonès, Garraf, Gironès, Maresme, Montsià, Pla d Urgell. Pla D l’Estany, Segrià, Urgell, Tarragonès, Vallès Occidental, Vallèd Oriental.

*INTEGRADORS I INTEGRADORES SOCIALS

DIMARTS 29 D AGOST A LES 13H
INS-1 FINS INS 3-400

Alt Empordà, Alt Penedès, ANOIA, Bages, BAIX CAMP, Baix Ebre, Baix Empordà, Baix Llobregat, Baix Penedès, Barcelona ciutat, barcelonès, Gironès, Maresme, Montsià, Noguera, Osona, Pla d Urgell, Segrià, Selva, Urgell, Ribera d ebre, Tarragonès, Vallès Occidental, Vallès Oriental

*EDUCADORS I EDUCADORES D EDUCACIÓ ESPECIAL
DIMECRES 30 AGOST

A LES 9’30H
EEE-1 fins EEE1-300

11:30H
EEE1-351 FINS EEE1-600

13:30H
EEE1-601 fins EEE3-800

Alt Camp, Alt Empordà, Alt Penedès, Alta Ribagorça, ANOIA, Bages, BAIX CAMP, Baix Ebre, Baix Empordà, Baix Llobregat, Baix Penedès, Barcelona ciutat, barcelonès, Conca de Barberà, Garraf, Garrotxa, Gironès, Maresme, Montsià, Noguera, Osona, Pla d Urgell, Pla de l Estany, Segrià, Selva, Urgell, Terra Alta, Tarragonès, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Valld aran.

Com veieu sembla que hi ha una errada amb l horari de EEE, ens posem en contacte amb el Departament i us informarem!

UGT, SEMPRE PENDENT DE TU!!!!

Posted in Sin categoría | Comentaris tancats a RELACIÓ DE PERSONES CONVOCADES ALS ACTES D ADJUDICACIÓ DE PLACES PEL CURS 2017/ 18

ACTES PÚBLICS D’ADJUDICACIÓ DE PLACES VACANTS DE PERSONAL LABORAL D’ATENCIÓ EDUCATIVA I SUPORT A LA DOCÈNCIA

Atès que el Departament d’Ensenyament ha de cobrir diversos llocs de treball vacants de les categories professionals d’educador/a d’educació especial en centres públics, de tècnic/a especialista en educació infantil i d’integrador/a social amb personal propi procedent de la borsa de treball, es considera convenient l’actuació coordinada dels serveis territorials amb la finalitat d’adjudicar conjuntament els llocs de treball, tenint en compte l’ordre de puntuació de les persones candidates.

Continue reading

Posted in Borsa de treball, NOTÍCIA, Sin categoría | Comentaris tancats a ACTES PÚBLICS D’ADJUDICACIÓ DE PLACES VACANTS DE PERSONAL LABORAL D’ATENCIÓ EDUCATIVA I SUPORT A LA DOCÈNCIA