CONCURS DE CANVI DE DESTINACIÓ TEEIs

Publicada al DOCG la Resolució de la Convocatòria de concurs de CANVI DE DESTINACIÓ per a la provisió de llocs de treball de personal LABORAL FIX de la categoria professional de Tècnic/a Especialista, Educació Infantil, del Departament d’Educació.


https://gallery.mailchimp.com/…/Resoluci%C3%B3_convocat%C3%…

El període d’inscripció serà del 10 fins el proper 30 de juliol. Tot el procediment posterior es realitzarà a partir de l’1 de setembre.

Des de la UGT entenem que donat el percentatge tant minsa que existeix de personal fix de la categoria, no creiem que es doni un volum important de participació. Així mateix en el cas de les possibles promocions, tant la prova com la meritació es realitzarà a partir del mes de setembre.

Segons el Departament, les incorporacions seràn efectives al mes de gener del 2020, fet que des de la UGT considerem inadmissible.

Us mantindrem informats i informades.

 

Ver más

gallery.mailchimp.com
Posted in Sin categoría | Comentaris tancats a CONCURS DE CANVI DE DESTINACIÓ TEEIs

LA UGT GUANYA LES ELCCIONS DEL PERSONAL LABORAL D’ENSENYAMENT

LA UGT TORNA A SER EL SINDICAT MÉS VOTAT PELS TREBALLADORS/ES A LES ELECCIONS SINDICALS DEL PERSONAL LABORAL DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ, PASSANT A SER EL SINDICAT MAJORITARI D’AQUEST SECTOR

Finalment la tasca de la negociació, la informació, l’atenció immediata a tots vosaltres en els diferents mitjans de comunicació com les xarxes socials, les visites als centres de treball, etc. han donat el fruit que mereixíem.

El nostre compromís continuarà més ferm que mai. Sabem que venen temps complexes, entre altres,  l’aplicació de la gran Oferta  d’Ocupació PESCO entre altres temes, que segur necessitaran del nostre coratge i persistencia, el mateix  que hem anat posant en cada repte que se’ns ha presentat en la defensa dels vostres interessos. Estarem, com sempre, molt a prop de vosaltres mantenint-vos informats en el dia a dia, lluitant per anar recuperant els drets perduts i consolidant l’estabilitat del percentatge tan elevat de precarietat que té la plantilla del Departament.

Finalment, l’equip de delegades i delegats de la UGT us volem agrair la confiança que heu tornat a dipositar en nosaltres, amb els vostres vots  hem aconseguit consolidar i ratificar el nostre sistema de treball que està basat, com sempre estant….

Posted in Sin categoría | Comentaris tancats a LA UGT GUANYA LES ELCCIONS DEL PERSONAL LABORAL D’ENSENYAMENT

RATIFICAT L’ACORD DELS TEMARIS PER LES OPOSICIONS

Afiliats i afiliades,

Com des de la UGT ja us havíem anunciat fa dues setmanes, a la CIVE d’avui dia 28/03/2019 ha estat ratificat l’acord dels temaris de la categoria Tècnic d’Educació Infantil per la propera OFERTA D’OCUPACIÓ. Els quals trobareu en el següent link

 

 

Temaris TEEI 2019.01.pdf

En el si de la negociació, la UGT va insistir que en el seu contingut hi havia temes que considerem no són de les seves competències professionals. Davant la insistència, Educació va respondre que només es tractarien com a coneixements globals i molt generals.

 Ara cal posar en marxa l’engranatge dels cursos de preparació, que es realitzaran a:
 

Barcelona – Cornellà – Manresa – Mataró – Sabadell – Tarragona – Lleida – Girona

També es realitzaran diferents edicions online.

El període de preinscripció s’iniciarà a partir del pròxim dimarts dia 2 d’Abril al web de

www.forumcatalunya.com/ensenyament

Ara ens toca als sindicats iniciar la pressió a Educació  perquè les proves siguin el més adequades possibles a la vostra pràctica diària i a les vostres funcions.Educació ha canviat la nomenclatura de TEI per TEEI.

 

La temporalitat marcada pel Departament en el dia d’avui anuncia que es portarà a terme  el concurs de trasllats durant aquest últim període de curs. Així mateix es publicaran les bases i es resoldrà el concurs d’Oposició durant el curs 2019-20.
 
Els temaris de la categoria de TIS es negociaran pròximament amb Educació i dels quals en rebreu puntual informació. Des de la UGT estem preparant una edició de formació online per aquesta categoria professional.

 

DELEGATS I DELEGADES DE LA FeSP

            SEMPRE PENDENTS DE TU

Posted in NOTÍCIA, OPOSICIONS, Temaris TEI | Comentaris tancats a RATIFICAT L’ACORD DELS TEMARIS PER LES OPOSICIONS

ELECCIONS SINDICALS DE PERSONAL LABORAL D’EDUCACIÓ EL PROPER DIA 9 D’ABRIL

Posted in Eleccions, NOTÍCIA, PROPOSTES | Comentaris tancats a ELECCIONS SINDICALS DE PERSONAL LABORAL D’EDUCACIÓ EL PROPER DIA 9 D’ABRIL

ELECCIONS SINDICALS PERSONAL LABORAL EL PROPER 9 D’ABRIL

LA PARTICIPACIÓ DE TOTS I TOTES ÉS PRIMORDIAL

EL TEU VOT

IMPORTA!!!

El proper dia 9 d’abril tot el personal laboral contractat per Educació tenim dret a exercir el dret de vot en aquestes eleccions per tal d’escollir els nostres representants als Comitès Provincials i al Comitè Intercentres.

Les Meses de votació estaran ubicades en els Servei Territorial de referència, exceptuant Garraf , Alt Penedès i Granollers.

L’horari de votació serà de 10h a les 19h.

Cada treballador/a ha de disposar de 1h.30’ de temps dins de l’horari laboral si la mesa de votació  està ubicada en el mateix municipi del seu centre de treball i 4h. si la taula està ubicada en un altre municipi. Les Llars d’Infants rebran instruccions dels Serveis Territorials per tal de tancar els centres i facilitar el dret de vot de tots els treballadors/es.

Mesa electoral central 001:C/ Casp, 15 Barcelona

Mesa 002 Barcelona II Comarques(excepte Garraf i Alt Penedès)Servei Territorial de Barcelona II Comarques.C/ Casp, 15 Barcelona

Mesa 003 Garraf i Alt Penedès .Institut Baix a mar C/Àncora, 29, Vilanova i la Geltrú

Mesa 004 Baix Llobregat .Servei Territorial del Baix Llobregat. Carretera de Laureà Miró, 328-330 Sant Feliu de Llobregat

Mesa 005 Vallès Occidental .Servei Territorial del Vallès Occidental. c/Marquès de Comillas,65-67 Sabadell

Mesa 006 Vallès Oriental. Institut Antoni Cumella. C/ Roger de Flor, s/n Granollers

Mesa 007 Maresme. Servei Territorial Maresme. C/ Churruca, 90 Mataró

Mesa 008 Catalunya Central .Servei Territorial de la Catalunya Central. Carretera de Vic, 175 Manresa

Mesa 009 Consorci d’Educació de Barcelona.Pl. Urquinaona, 6 Barcelona

Mesa electoral de Lleida. Servei Territorial de Lleida.C/ Pica d’Estats 2 Lleida

Mesa electoral de Girona.Servei Territorial de Girona. Plaça de Pompeu Fabra, 1 , Girona

Mesa electoral de Tarragona  Servei Territorial de Tarragona.C/ Sant Francesc, 7 . Tarragona

Posted in ANUNCI | Comentaris tancats a ELECCIONS SINDICALS PERSONAL LABORAL EL PROPER 9 D’ABRIL