Estàs aqui
Inici > PRIVADA NO CONCERTADA > APLICACIÓ DELS ACORDS DEL CONVENI EN MATÈRIA DE DISTRIBUCIÓ HORÀRIA

APLICACIÓ DELS ACORDS DEL CONVENI EN MATÈRIA DE DISTRIBUCIÓ HORÀRIA

No hi ha massa notícies al voltant de l’escola Privada No concertada. Hem de recordar però l’aplicació de cara el curs 2017-2018 dels nous horaris anuals per mestres i professors acordats en el I conveni col·lectiu de treball de l’ensenyament privat no concertat de Catalunya per als anys 2010-2015, actualment vigent.

En dit conveni es va acordar que pel curs vinent la distribució horària seria la següent:

Per als professors de 1r. cicle d’educació infantil i professors de complementàries  1393 hores de les quals 20 seran dedicades a formació. No hi ha cap canvi pel curs següent

Per als professors de la resta de nivells,  1200 hores anuals  totals, són 10 hores més de les que es treballa en centres concertats, sense canvis  quant al total anual però si canvia  la seva distribució que passaria de les 935 lectives anuals a:

930 lectives i 270 no lectives, dins d’aquestes últimes han de ser incloses les hores de formació.

Per als educadors i vigilants la jornada màxima serà de 1200 hores de les quals 20 seran de formació. Tampoc hi ha cap canvi.

La jornada anual del personal tècnic continuarà en les 1362 i la del personal d’administració, serveis generals, extraescolars i serveis escolars continuarà en 1580 hores anuals.

Top