Estàs aqui
Inici > CONCERTADA > ACORD PER AUGMENTAR ELS SALARIS A PAS, BATXILLERAT NO CONCERTAT I TEI

ACORD PER AUGMENTAR ELS SALARIS A PAS, BATXILLERAT NO CONCERTAT I TEI

El passat divendres 26 de maig, es va reunir la Mesa Negociadora de l’ensenyament privat concertat, a petició de les organitzacions sindicals, amb l’objectiu de negociar les taules salarials que afecten al personal de pagament directe, és a dir, tots aquells treballadors que no estan en  pagament delegat.

Aquestes són les úniques taules que podem negociar en el marc del conveni, ja que les taules del personal en pagament delegat vénen donades per l’Acord d’Analogia Retributiva amb l’ensenyament públic.

Val a dir que la Mesa Negociadora està formada pels 3 sindicats representatius de l’escola privada concertada, no així la Comissió Paritària que només la poden formar els sindicats que van signar el X Conveni. Finalment podem dir que s’ha arribat a un acord acceptat per les patronals, la UGT i l’altre sindicat signant del Conveni.

Manca que el sindicat minoritari dins l’ensenyament concertat comuniqui la seva posició, que en cas que fos negativa no afectaria a l’acord al qual s’ha arribat, ja que entre els altres dos sindicats representem més del 80% dels treballadors i les treballadores del sector.

En termes generals l’acord que es signarà és el següent:

• Personal Docent: 2%

• PAS: 2,5%

• TEI: 24€ linials més el 2,5%

Aquests augments tenen caràcter retroactiu des de l’1 de gener de 2017 i s’hauran d’abonar com a màxim 3 mesos després de la seva publicació.

Tan bon punt tinguem les taules salarials elaborades i ratificades us les farem arribar.

Top