Estàs aqui
Inici > UNIVERSITAT > Us convoquem demà dia 22 per l’estabilització del PAS.

Us convoquem demà dia 22 per l’estabilització del PAS.

Demà dijous dia 22 de juny, ens concentrarem a l’Avinguda Diagonal 686 de Barcelona, davant de l’entrada al Palau de Pedralbes, per demanar l’estabilització del pesonal d’administració i serveis de les Universitats Catalanes.

Hora d’inici de la concentració 9:30 del matí

Seguint les reivindicacions que van començar el passat dia 7 de juny amb una concentració davant de la seu de la Delegació del Govern a Barcelona, on demanàvem que s’inclogués el PAS en l’esmena als PGE.

Ja vam informar que les gestions de la UGT van aconseguir incorporar parcialment en la Llei de Pressupostos les propostes d’estabilització del personal temporal de les universitats.

L’article 19.6 de la Llei del PGE preveu que també el personal docent i investigador de les universitats, a més de la taxa corresponent al 100% de reposició, podrà disposar d’una taxa addicional per estabilització d’0cupació temporal que inclourà fins al 90% de les places que estan dotades pressupostàriamenti i que hagin estat ocupades de forma temporal i ininterrompuda almenys en els tres anys anteriora a 31 de desembre de 2016.

Des de la FeSP-UGT Universitat volem que s’inclogui aquesta esmena al PAS evitant tractes diferencials entre els treballadors de la Universitat.

El Personal d’Administració i Serveis també és universitat i exigim la seva incorporació en les previsions pressupostàries sobre estabilització.

 

 

Top