Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > ATURADA DE PAÍS.

ATURADA DE PAÍS.

Davant la desproporció i la brutalitat de les actuacions policials d’ahir, que van impedir l’exercici democràtic del dret a decidir, la nostra Federació hem decidit, en el marc de la Taula per la Democràcia, sumar-nos a la convocatòria d’una gran aturada de país demà dimarts dia 3 d’octubre.

Apel•lem la societat catalana a sumar-se a una jornada de mobilitzacions, una gran Aturada de País. És per això que us animem a donar conjuntament una resposta que reflecteixi la indignació de totes aquelles persones que, amb independència de posicionaments personals davant la convocatòria de l’1-O, compartim el profund disgust i indignació per la brutal repressió i la vulneració dels nostres drets fonamentals al llarg del dia d’ahir.

Us animem doncs a convocar urgentment assemblees, reunions comitès d’empresa i delegats a tots els centres de treball per tal de coordinar la vostra participació a la jornada de protesta de demà, ja sigui amb una aturada total, aturades parcials, concentracions, etc. En les properes hores es faran públiques també les convocatòries de concentracions i manifestacions la tarda del dia 3 d’octubre a la majoria de capitals de comarca del país, que us farem arribar tant aviat com puguem.

En aquests moments i també al llarg de tot el dia treballarem perquè siguin les mateixes administracions públiques, patronals i empresaris qui s’adhereixin a l’aturada de país i així ho comuniquin als seus treballadors i treballadores.

Totes i tots hauríem volgut poder donar aquesta informació molt abans. Us demanem però que entengueu que la situació d’urgència i excepcionalitat que estem vivint a Catalunya des de fa uns dies no ho ha fet possible.

Fem una crida al conjunt de forces polítiques i socials de l’Estat Espanyol i d’Europa per a què facin tot allò que sigui necessari per garantir els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya.
Sortim al carrer, donem una resposta pacífica, contundent i democràtica. No tolerarem cap més agressió.

Top