Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > DEBAT D’EDUCACIÓ A LA CAMPANYA ELECTORAL

DEBAT D’EDUCACIÓ A LA CAMPANYA ELECTORAL

Els darrers dos mesos, des de l’àmbit polític, s’ha atacat amb odi el Sistema Educatiu Català. Se l’ha menystingut i s’ha dubtat  sobre la  professionalitat dels treballadors  que han fet del mateix, un exemple dins del món educatiu.

S’ha atacat un sistema que no segrega per llengua i que assegura que tots els ciutadans d’aquest país dominin les dues llengües, la pròpia i l’oficial de l’Estat, sense problemes.

S’ha atacat la principal via d’integració del país de les famílies nouvingudes i s’ha volgut destruir la mateixa cohesió social.

És per això que des del món educatiu s’ha organitzat aquest debat, perquè cada partit polític expliqui les seves idees per millorar el sistema educatiu i les actuacions que duria a terme en cas de tenir la responsabilitat de dirigir aquest sistema.

Ara és el moment de parlar i la nostra obligació és  donar la possibilitat a la ciutadania de conèixer aquestes intencions.

 Quines són les propostes dels partits polítics en Educació?

Organitza el MUCE, Marc Unitari Comunitat Educativa,  amb la participació de totes candidatures que són presents  al Parlament.

El Moderador de l’acte serà Pau Rodríguez, periodista i coordinar del Diari de l’Educació.

 

 

 

Top