Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > Reflexions i propostes de la UGT al voltant dels Centres Integrats de F.P.

Reflexions i propostes de la UGT al voltant dels Centres Integrats de F.P.

Des de la UGT de Catalunya hem assenyalat repetidament la importància d’impulsar els centres integrats d’FP, donat que Catalunya és l’única comunitat autònoma on no s‘han desenvolupat com cal, tal i com preveu la llei 10/2015 d’FP per a aquests tipus de centres.

Es defineix la categoria de centre de formació professional integrada, com aquell tipus de centre que ofereix els serveis bàsics del sistema d’una manera integrada i en el qual s’ha de constituir els consells de formació i empresa, que són els òrgans de participació i col·laboració amb els sectors productius.

El centres integrats serveixen per a acostar la realitat del territori, de les empreses i de les persones a la formació necessària al llarg de tota la nostra vida laboral. Tot això expressat clarament i detallada en la carta de serveis de cada centre.

Podeu accedir a tot el document mitjançant aquest enllaç:

ELS CENTRES INTEGRATS D’FP, EL REPTE DE LA POBLACIÓ ADULTA.

 

 

 

Top