Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > ASSEMBLEA de delegats i delegades de la FeSP-UGT de Catalunya. 5 d’abril de 2018

ASSEMBLEA de delegats i delegades de la FeSP-UGT de Catalunya. 5 d’abril de 2018

El proper 5 d’abril a les 10 hores tenim prevista una ASSEMBLEA de delegats i delegades de la FeSP-UGT de Catalunya en l’ESPAI FRANCESCA BONNEMAISON, carrer Sant Pere Més Baix, 7 de Barcelona, on s’explicarà el contingut del:

 

“II ACUERDO PARA LA MEJORA DEL EMPLEO PÚBLICO Y DE CONDICIONES DE TRABAJO.”

 Acord que compren els anys 2018-2020 i signat entre Sindicats i Govern.

 

La millora de la situació econòmica i pressupostària i el reconeixement de l’aportació que ha suposat el treball dels empleats i empleades al servei de les administracions públiques i dels treballadors concertats per haver aconseguit aquesta situació, condueixen a un escenari en el qual s’articula un acord de caràcter global i plurianual, que recull mesures en matèries de millora de l’ocupació pública, de condicions laborals,  millores retributives i de reposició i impuls de la negociació col·lectiva en l’àmbit de cada administració amb competències en els serveis públics.

A l’assemblea hi assistirà el nostre Secretari General (federal) de la FeSP-UGT, Julio Lacuerda.

Us demanem que reserveu aquesta data en la vostra agenda i alhora feu extensiva aquesta convocatòria als delegats i delegades del vostre àmbit per facilitar  la presència a l’acte.

 

Top