Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > DISCAPACITAT EN LLUITA CONTRA LES EMPRESES MULTISERVEI ENCOBERTES. NO SOM ESCLAUS.

DISCAPACITAT EN LLUITA CONTRA LES EMPRESES MULTISERVEI ENCOBERTES. NO SOM ESCLAUS.

L’abús i la precarietat en les condicions de treball envers persones treballadores amb discapacitat i serveis d’atenció a la discapacitat està esdevenint quelcom habitual. La vulneració de drets pot arribar a límits insostenibles en determinades empreses.

 És per aquest motiu que el sector ja no pot aguantar més i s’ha mobilitzat. 

Des de la UGT exigim i treballem per aconseguir:
     
  • Que es respectin els drets fonamentals dels treballadors i es compleixin els convenis col·lectius com a garanties mínimes.
  • Dignificar els llocs de treball, acabar amb l’esclavisme encobert.
  • El compliment dels acords amb les Administracions competents, proveir dels recursos i  subvencions adients per evitar la precarització de les condicions laborals i l’afectació a la qualitat d’atenció.
 
Cal denunciar i posar en evidència l’actual situació d’indefensió que pateixen molts treballadors/es, que sovint passa desapercebuda i fa que la impunitat de les empreses sigui més gran. 
 
Avui hem començat les assemblees de delegats/des per explicar la situació i el proper dia 10 d’abril ens manifestarem davant de Foment del Treball al matí, al migdia farem un dinar de germanor a la Ciutadella i tornarem a concentrar-nos a la Plaça Sant Jaume a la tarda.

 

 

Top