Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > 22-M: Jornada de lluita per uns convenis que garanteixin recuperar el poder adquisitiu del salaris

22-M: Jornada de lluita per uns convenis que garanteixin recuperar el poder adquisitiu del salaris

Avui 22 de maig està convocada una jornada de lluita per uns convenis que garanteixin la recuperació del poder adquisitiu del salaris. A continuació us exposem els detalls de les mobilitzacions arreu de Catalunya. 

Barcelona 11 h Manifestació de 2 columnes que sortiran de l’antiga plaça Antonio López i de plaça Urquinaona i que confluiran a les 12 h a la seu de la patronal Foment del Treball.

  • Punt 1: davant la seu de correus (antiga pl.Antonio López) es trobaran el comité d’empresa de correus i el de l’Ajuntament de Barcelona, i els delegats i delegades del sector de Transport de mercaderies i logística de Barcelona, l’administració pública de la Generalitat, de l’administració general de l’Estat i la resta de sectors de la FeSMC i de la FeSP que no estiguin convocats a l’altre punt.
  • Punt 2: a la Pl. Urquinaona es concentraran els delegats i delegades en defensa dels convenis de SISCAT, sector geriatria/dependència, sanitat privada, sector de recerca, sector de discapacitat, sector del lleure educatiu i sociocultural, les comarques de la Regió Metropolitana i la resta de territoris que no facin concentracions pròpies.
  • A les 11.30 hores els delegats i delegades de la FICA en defensa dels convenis dels sectors del metall, construcció, fusta, derivats del ciment, masses congelades, pa, químic tèxtil i càrnic es concentraran davant la seu de Foment (plaça Antoni Maura), on confluiran ambdues columnes.

Tarragona 12 h Concentració davant la seu de la patronal

Lleida 12 h Concentració davant la COELL (patronal de Lleida)

Girona 11 h Concentració davant la FOEG (patronal de Girona)

Tortosa 18 h Concentració davant de la delegació del Govern de la Generalitat.

 

 

Top