Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > SIGNAT L’ACORD D’INCREMENT RETRIBUTIU PER A L’ANY 2019

SIGNAT L’ACORD D’INCREMENT RETRIBUTIU PER A L’ANY 2019

S’ABONARÀ JA A LA NÒMINA D’AQUEST MES DE GENER

Aquest matí la UGT hem signat la proposta d’increment retributiu presentada pel Govern per a l’Exercici 2019, i que deriva de l’Acord  vam signar amb el Govern estatal, i que es concreta de la següent forma:

Increment fixe del 2,25% a la nòmina del mes de gener a tots els conceptes bàsics i complementaris de la nòmina.

Increment d’un 0,25% extra, lligat als fons addicionals, que es negociarà el mes de febrer i tindrà caràcter retroactiu des de l’1 de gener de 2019.

Increment addicional del 0,25% extra, lligat al compliment del PIB de 2018 i que es farà efectiu a la nòmina del mes de juliol.

L’Acord contempla la demanda plantejada per UGT en relació a l’abonament de l’increment salarial ja a la nòmina del mes de gener, així com la preceptiva negociació del percentatge del 0,25% dels fons addicionals es faci en les pròximes setmanes per incorporar-lo a les nostres nòmines al més aviat possible. UGT ha demanat que s’apliqui el mateix criteri de repartiment que l’any anterior i que aquesta quantitat es destini al complement específic o de grup.

En funció de l’evolució del PIB, també s’aplicarà un increment del 0,25% amb efectes 1 de juliol.

UGT ha aconseguit que en un període de 5 mesos les nostres retribucions s’incrementin en un 4,20% des de la nòmina de setembre de l’any passat, recordem que aquesta quantitat pot créixer fins a un 4,70% el mes de juliol.

Acord signat increment salarial 2019

Top