Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > El Govern aprova la recuperació del 10% de la paga extra del 2013

El Govern aprova la recuperació del 10% de la paga extra del 2013

Tal i com havíem signat i confirmat la setmana passada, el Govern va aprovar ahir en el Consell Executiu el decret llei que preveu la recuperació d’un 10% de la paga extra del 2013 durant el primer trimestre d’aquest 2019, que es tracta del primer tram de la recuperació de les pagues que es van acordar amb els sindicats al desembre.

El Govern va indicar que aquest 2019 també es recuperarà un altre 30% de la paga del 2013, i abonarà la totalitat de les pagues pendents en quatre anys.

El decret preveu fer efectiu en la nòmina d’aquest gener l’increment retributiu del 2,25% per als funcionaris.

Seguim treballant perquè tothom recuperi poder adquisitiu. No fem volar coloms ni ens posem mèrits que no necessitem. Altres sindicats només saben queixar-se de la feina que fem però mai aconsegueixen res. Sindicalisme de màrqueting. Nosaltres treballem i seguirem treballant per a tohom.

Top