Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > L’FP, ESTUDI D’ALTA INSERCIÓ LABORAL I CONTINUÏTAT EDUCATIVA.

L’FP, ESTUDI D’ALTA INSERCIÓ LABORAL I CONTINUÏTAT EDUCATIVA.

El Departament d’Educació juntament amb el consell general de Cambres Oficials de Comerç com cada any presenta el seu ESTUDI D’INSERCIÓ LABORAL DELS ENSENYAMENTS PROFESSIONALS al Palau de la Llotja de Mar davant dels agents socials i la comunitat educativa.

L’estudi es basa en els resultats d’una enquesta feta als estudiants graduats a partir d’un qüestionari que un total de 416 centres docents van fer majoritàriament per via telefònica i per correu electrònic als graduats entre el gener i l’abril, en general, abans de transcórrer nou mesos des de la finalització dels estudis corresponents. Per tant, s’hi recull la situació formativa i laboral dels graduats poc després de la finalització dels estudis..

A continuació us mostrem la nostra anàlisi de les dades:

ANÀLISI DE LES DADES D’INSERCIÓ LABORAL 2019 D’FP

En el següent enllaç us podeu descarregar l’estudi sencer:

Inserció_2019_web

 

 

 

 

Top