Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > UGT advoca per reduir l’edat legal de jubilació i restablir les condicions anteriors del contracte de relleu

UGT advoca per reduir l’edat legal de jubilació i restablir les condicions anteriors del contracte de relleu

El secretari general de la UGT, Pepe Álvarez, plantejarà en la taula de negociació reduir l’edat legal de jubilació i restablir el contracte de relleu de manera general per a tots els treballadors.

Així ho va dir Álvarez en una entrevista en la qual va destacar algunes de les diferències que té amb el nou ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá.

Va assenyalar que el punt de partida de la negociació és mantenir l’edat legal de jubilació com està actualment -en 65 anys si es tenen 37 anys o més cotitzats i en 65 anys i deu mesos, amb menys temps de cotització-, amb tendència a millorar-la.

“Millorar-la per a nosaltres no és augmentar l’edat de jubilació, sinó reduir-la, i generalitzar l’ús del contracte relleu per a tots els treballadors”, segons va exposar Álvarez.

De la mateixa manera va incidir en treure el topall de la base màxima de cotització, la qual cosa “té molt sentit, cada dia més”, segons Álvarez.

 

 

Top