Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > Signatura de l’Acord Nacional Agenda 2030 de Catalunya

Signatura de l’Acord Nacional Agenda 2030 de Catalunya

Divendres 21 de febrer la UGT de Catalunya vam signar, juntament amb 32 organitzacions, patronals, associacions i administracions públiques, l’Acord Nacional Agenda 2030 de Catalunya.

Les entitats signants manifestem el nostre compromís a adherir-nos a aquest Acord Nacional, aprovat el 18 de febrer de 2020 per Acord de Govern, en compliment de la Moció 20/XII del Parlament de Catalunya.

Les entitats ens comprometem a adherir-nos a l’Acord Nacional per a l’Agenda 2030 a Catalunya i a impulsar l’Aliança Catalunya 2030, i disposarem fins el 5 de juny de 2020 per ratificar la nostra adhesió aportant els nostres compromisos per a la localització dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

En els pròxims mesos, finalitzarem l’elaboració dels compromisos de la UGT de Catalunya amb l’Agenda 2030 d’acord amb els requisits establerts en el mateix Acord Nacional. Una vegada aportats, la nostra organització passarà a formar part de l’Aliança Catalunya 2030.

Fins a finals de febrer, es pot visitar a la seu de la Rambla de Santa Mònica l’exposició ‘ODS Reptes Compartits’ elaborada per Sindicalistes Solidaris. Està composta per 17 panells, un per Objectiu de Desenvolupament Sostenible, amb una breu explicació, una infografia amb algunes dades i què podem fer com a sindicat i com a ciutadans i ciutadanes per a ajudar a complir cada objectiu.

Tota la informació sobre la Agenda 2030 a Catalunya a la web del Consell Assessor de Desenvolupament Sostenible (CADS).

Top