Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > Orientacions referents al tercer trimestre per als serveis educatius a causa del tancament dels centres educatius pel coronavirus. Manca concretar

Orientacions referents al tercer trimestre per als serveis educatius a causa del tancament dels centres educatius pel coronavirus. Manca concretar

Només són Orientacions, esperem que actuï aviat i presenti una normativa clara de com dur a terme tot el que presenta en aquestes Orientacions per tal com la feina, els horaris, les tasques, la manera d’avaluar, l’acompanyament, la preparació de les memòries,  etc. no siguin interpretables i ens trobem com fins ara que no hi ha una normativa a seguir que sigui igual per a tot el Sector i per tant ens trobem en una situació d’indefensió per part dels/les mestres, professorat i PAS.

Top