Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > UGT exigeix acords que acabin amb la incertesa del personal i l’alumnat de les Universitats

UGT exigeix acords que acabin amb la incertesa del personal i l’alumnat de les Universitats

En la videoconferència mantinguda dimecres passat dia 8 d’abril entre el Ministeri d’Universitats i els Sindicats, després de la bateria de preguntes per part d’UGT, el Ministre Castells es va comprometre a presentar a la Conferència General de Política Universitària les preocupacions i/o propostes que enviéssim i que queden fora de l’àmbit del propi Ministeri.

Des d’UGT exigim a la CGPU acords que, en la mesura que sigui possible, acabin amb la incertesa generada per algunes qüestions derivades de la situació de crisi sanitària, tant al personal de les Universitats, com a l’alumnat i les seves famílies. Aquests acords han de respectar els principis d’igualtat i equitat.

Entenem la situació excepcional, però recordem als Governs Autonòmics i les Universitats que han de negociar amb els representants dels treballadors les mesures que es prenguin per causa de la pandèmia.

Si les condicions laborals del personal de les Universitats es precaritzen encara més, serà pràcticament impossible garantir la qualitat i sostenibilitat de l’educació superior a la finalització de la crisi actual.

UGT ha enviat una relació de preguntes que considerem que necessiten una resposta urgent i una sèrie d’exigències i propostes que afecten a tota la comunitat universitària. Els documents es poden descarregar en PDF en aquesta pàgina:

 

Top