Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > Confirmat el pagament del Nou Complement de Tutoria a la nòmina de maig.

Confirmat el pagament del Nou Complement de Tutoria a la nòmina de maig.

Ja us vam informar el passat dijous de la inclusió als pressupostos de la Generalitat del Nou Complement de tutoria a la concertada.

Com us vam dir faltava concretar quan es pagaria i si seria retroactiu des del gener. És per això que des de la UGT hem demanat aquest migdia resposta a aquestes dues qüestions.

A les cinc de la tarda hem rebut resposta per part de la Directora General de Centres Privats .

En aquesta resposta adreçada a la nostra Secretària de Privada, Cristina Martín, s’informa  que amb relació al complement de tutoria tenen la previsió d’abonar-lo a la nòmina del mes de maig.

Concreta que a partir de demà i fins divendres a l’hora en què finalitzi la confirmació de comunicats, els centres hauran d’informar el Gconcert a través dels comunicats habituals de consum de càrrecs, del personal al qual li correspon percebre el complement de tutoria d’ESO, Batxillerat i Formació Professional.

Per a Infantil, Primària i Educació Especial no fa falta aquesta informació atès que es tracta d’un complement que percep tot el professorat inclòs en l’àmbit d’aplicació de l’acord de govern.

Avui també ens heu fet moltes consultes pel que fa a la retroactivitat o no des de gener d’aquest complement. La resposta ja l’heu vist, serà retroactiu des de gener, ara bé, la Directora General ens ha comunicat que, de moment, no pot concretar quan seran efectius. En principi estan pensant a fer-ho a la nòmina de juliol, sempre que, entre els comunicats de maig i juny  tinguin la informació dels tutors.

Finalment ens comenta que ja s’han publicat al Gconcert dues notes relatives a l’aplicació d’aquest complement i seguiran informant per aquest mitjà a mesura que hi hagi novetats.

Des de la UGT hem estat sempre pendents dels pressupostos i de la inclusió del complement des de l’aprovació de l’Acord de Govern de 29 d’agost de 2017.

De vegades la feina té recompensa i aquesta ha estat una d’elles perquè sempre hi som per defensar els vostres drets.

 

 

 

 

Top