Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > ENQUESTA DE LA FESP-UGT ESTATAL SOBRE EL TELETREBALL EN CONFINAMENT

ENQUESTA DE LA FESP-UGT ESTATAL SOBRE EL TELETREBALL EN CONFINAMENT

Participa en la nostra enquesta sobre el teletreball en nivells no universitaris
La situació educativa derivada per l’emergència sanitària causada per la pandèmia de la Covid-19 ha provocat que, en un termini brevíssim de temps, els i les docents haguessin d’afrontar el repte de realitzar tota la seva activitat a través del sistema de teletreball.

FeSP-UGT llança una enquesta per a conèixer la teva opinió sobre el teletreball en l’Ensenyament en nivells no universitaris.

Estem convençuts que aquest sistema, implantat ara precipitadament per necessitat, cobrarà importància en un futur molt pròxim. Creiem que les seves condicions han de ser negociades amb les Organitzacions Sindicals i regulades, tant en el futur Estatut de la Funció Docent o, en la normativa educativa, com en els convenis col·lectius que regulen les condicions laborals en l’àmbit de l’Ensenyament Concertat i Privat.

Recentment, FeSP-UGT ha sol·licitat a les organitzacions patronals de l’Ensenyament Concertat i Privat la negociació d’un ‘Pla Sectorial d’Inclusió Tecnològica’. A més, sol·licitarà al Ministeri d’Educació i Formació Professional la negociació d’aquestes matèries en el futur Estatut de la Funció Docent.

L’objectiu de FeSP-UGT és regular el teletreball, el treball online, la desconnexió digital i altres aspectes afins que no estan actualment recollits ni en l’Estatut Bàsic de l’Empleat públic ni en els convenis col·lectius.La teva opinió, mitjançant aquesta enquesta anònima, ens permetrà conèixer millor com s’ha viscut està situació extraordinària per part dels veritables professionals del sector. Et portarà tres minuts, després pots compartir-la amb els teus companys.

FeSP-UGT no recollirà ni emmagatzemarà, ni directament ni indirecta, cap dada personal en l’emplenament d’aquest formulari. La informació recollida serà utilitzada de manera anònima per a la realització d’estudis i estadístiques sobre el tema de l’enquesta.

L’enquesta està feta íntegrament en castellà perquè estem recollint dades de totes les Comunitats Autònomes.

Top