Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > El Departament ha complert la seva paraula.

El Departament ha complert la seva paraula.

Tal com vam anunciar-vos al Butlletí nº 78, els tres sindicats més representatius del sector havíem aconseguit un acord verbal amb el Departament perquè aquest es fes càrrec de les despeses derivades de les jubilacions parcials donat que sense aquesta ajuda, la jubilació parcial era pràcticament impossible de pactar amb les empreses.

Recordem que la nostra secretària general va demanar llavors un document per escrit abans de les eleccions que assegurés que el compromís no seria paper mullat amb el Govern entrant.

I Avui el Departament ha complert amb la paraula donada i ens ha fet arribar un document en el qual reconeix l’acord i que el seu objectiu és que ja sigui aplicable a partir del mes de novembre d’aquest any.

Falta, evidentment, molta negociació i concretar quin tipus de condicions seran les que entraran en aquest acord. Falta saber si s‘aplicarà sobre la nova jubilació parcial o sobre l’anterior i quins percentatges de parcialitat seran els que s’aprovaran.

Però sigui com sigui, és una gran notícia pel nostre sector i una esperança de renovació del professorat. Un cop més la joventut i l’experiència es podran combinar per millorar la qualitat del nostre sistema educatiu.

Podeu consultar la comunicació en aquest enllaç.

Top