Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > COMPLEMENTS RETRIBUTIUS ALS PROFESSIONALS D’ESCOLES D’EDUCACIÓ ESPECIAL CONCERTADES

COMPLEMENTS RETRIBUTIUS ALS PROFESSIONALS D’ESCOLES D’EDUCACIÓ ESPECIAL CONCERTADES

En relació al complement de tutoria i la reclamació del complement específic equivalent que cobren els mestres d’audició i llenguatge de les escoles públiques. L’ACORD GOV/122/2017, de 29 d’agost, sobre la creació d’un nou concepte retributiu per al professorat que imparteix ensenyaments concertats va establir el nou complement específic de tutoria que han començat a cobrar els tutors/es d’educació especial de les escoles EE concertades.
Tanmateix l’Acord omet el personal logopeda, quan a les escoles públiques els i les mestres d’audició i llenguatge cobren el complement de mestre especialista.
Davant aquesta situació el nostre sindicat ha demanat, per escrit, la clarificació a aquesta qüestió, a la qual cosa el Departament, pagament delegat, ha respost que s’aplica el punt 3 de l’Acord que es refereix exclusivament als “mestres tutors d’educació especial”.
No conformes amb la resposta la UGT ha sol·licitat a Departament d’Educació una reunió per reclamar que s’apliqui aquest complement específic de mestre especialista que cobren els mestres d’audició i llenguatge, i que per aplicació de l’acord d’analogia retributiva considerem que també pertoca cobrar a tot el personal logopeda de les escoles d’educació especial concertades.
Així mateix insistim en tornar a posar a sobre de la Taula qüestions pendents que des de la UGT mai hem deixat de reivindicar:
Continuem denunciant el greuge comparatiu que fa molts anys pateixen altres professionals dels CEE: titulats superiors, fisioterapèutes, educadors/es, personal de grau mig… de les escoles EE concertades.
Una discriminació salarial, per manca de voluntat Departamental i de reconeixement, que s’arrossega fa molts anys i que actualment continua provocant i augmentant la desigualtat salarial d’un personal respecte altre.
CAL EL RECONEIXEMENT DELS DIFERENTS PROFESSIONALS DE LES ESCOLES D’EDUCACIÓ ESPECIAL I CAL DONAR SOLUCIONS A LA DESIGUALTAT SALARIAL!
NO ACCEPTAREM MÉS IMPOSICIONS DEL DEPARTAMENT.

 

 

 

 

Top