Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > Comentari sobre la notícia avui als mitjans d’un acord per tornar a la jubilació parcial a la concertada

Comentari sobre la notícia avui als mitjans d’un acord per tornar a la jubilació parcial a la concertada

Avui hem conegut per TV3 un suposat acord perquè els Treballadors de la Concertada puguin tornar a gaudir de la jubilació parcial.

Des de la UGT només ens podem remetre a la notícia que vam compartir amb vosaltres el passat 15 de febrer en el sentit que el Departament havia compartit un comunicat acceptant negociar amb els sindicats aquest acord.

Vam exigir un comunicat de compromís que és aquest que podeu llegir tot seguit:

Des de la UGT anunciar-vos un cop més que ens agrada la mesura, però que a hores d’ara no hi ha hagut cap negociació amb el Departament, ni tan sols convocatòria d’aquesta.

Que el compromís de l’antic Departament d’Ensenyament va ser que emetria aquest comunicat per tal que el nou Govern sorgit de les passades eleccions del 14 de febrer pogués negociar lliurement amb els Sindicats.

És per això que ens veiem amb l’obligació de fer públic aquest comunicat. No hi ha hagut cap convocatòria, negociació ni cap proposta cap a un acord que inclogui el nostre sindicat.

No cal dir que estem oberts a negociar tal com hem manifestat i demanat els últims anys en la negociació col·lectiva i fins i tot millorar els termes que s’han fet públics avui i que esperem que el nou Govern que surti de les eleccions es posi a treballar i ens convoqui per posar per escrit un nou acord de jubilació parcial que satisfaci totes les parts.

De moment aquesta notícia només és ficció.

Top