Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > Reunió amb la directora general de centres privats en relació amb les línies de concert. Alarmisme injustificat.

Reunió amb la directora general de centres privats en relació amb les línies de concert. Alarmisme injustificat.

ATENCIÓ:📣

En relació a la notícia que el proper curs es produiria una notable davallada de les aules de P3, avui hem celebrat una reunió dels tres sindicats amb la Directora General d’educació concertada.

La Directora General ha exposat la situació del sector, amb una baixada de demanda de places escolars deguda, sobretot, a la disminució de la natalitat que afecta tant a l’ensenyament públic com al concertat. Ens ha manifestat que la voluntat de la seva Secretaria és reduir, en la mesura del possible, l’impacte que aquesta reducció d’unitats pugui tenir als centres i en els treballadors.
Ens anuncia que el criteri serà que amb un mínim de 15 alumnes no es produirà cap tancament i que, a més, es tindran en compte altres criteris entre els quals destaca:

 

1️⃣ Es tindrà en compte el resultat final de les preinscripcions.
2️⃣No es tancarà un aula de concertada si a la mateixa zona n’hi ha una altra de pública amb el mateix numero d’alumnes.
3️⃣ Es tindrà en compte el repartiment d’alumnes amb NNEE.
4️⃣ Es revisarà cada cas en concret individualment.

 

UGT hem deixat clar que malgrat això ens temem que es poden produir pèrdues d’unitats de P3 i que aquest és un bon moment per avançar en una de les més importants reivindicacions del sector educatiu: rebaixar les ràtios professor/alumne.

Atès que la quantitat d’alumnes aquest proper curs serà menor que d’altres anteriors, no podem perdre la oportunitat de mantenir la despesa rebaixant les ràtios. Això ens permetrà augmentar la qualitat del nostre ensenyament i mantenir els llocs de feina de les persones que treballen al sector.

US MANTINDREM INFORMATS

UGT EDUCACIÓ. SOM ESSENCIALS.

Top