Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > UGT I CCOO ENS MOBILITZEM NOVAMENT PER DEMANAR AL GOVERN QUE AUGMENTI L’SMI I DEROGUI LES REFORMES LABORALS

UGT I CCOO ENS MOBILITZEM NOVAMENT PER DEMANAR AL GOVERN QUE AUGMENTI L’SMI I DEROGUI LES REFORMES LABORALS

Avui dimecres, 14 de juliol, davant la Delegació del Govern a Barcelona

En un moment en què s’entreveu la sortida de la crisi, el Govern segueix mantenint posicions que impedeixen avenços en àmbits imprescindibles per a la igualtat social i la distribució de la riquesa, emparant-se en inexistents condicionaments europeus o en bloquejos de la patronal.

Per això, UGT i CCOO continuaran amb les mobilitzacions sota el lema “Ara Toca”, fins que el Govern publiqui els seus compromisos al BOE. En aquesta ocasió, les concentracions de delegades i delegats se celebraran el dimecres 14 de juliol.

S’ha aconseguit arribar a un acord en matèria de pensions però els sindicats de classe no podem permetre que la sortida de la crisi s’efectuï, novament, a costa de les treballadores i treballadors. Per això, el 14 de juliol CCOO i UGT tornarem a mobilitzar-nos per exigir el Govern que compleixi amb els compromisos adquirits amb les organitzacions sindicals i amb el conjunt de la societat, millorant l’SMI i derogant la reforma laboral.

La concentració de Barcelona, a la qual assistiran els secretaris generals de la UGT de Catalunya, Camil Ros, i de CCOO de Catalunya, Javier Pacheco, tindrà lloc el dimecres 14, a les 12 hores, davant de Delegació de Govern de Barcelona, carrer Mallorca, 278. A les 11.45 hores, Camil Ros i Javier Pacheco atendran als mitjans de comunicació.

Concentració #AraToca

DIA: dimecres, 14 de juliol.
HORA: 11:45 h, atenció mitjans. A les 12 h, concentració.
LLOC: davant Delegació del Govern a Barcelona (Mallorca, 278).

 

 

Top