Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > Publicades les Taules salarials de les Escoles Bressol de Gestió Indirecta

Publicades les Taules salarials de les Escoles Bressol de Gestió Indirecta

A partir de l’1 de setembre de 2021, totes les treballadores dels centres d’educació infantil de Gestió Indirecta cobraran igual.

La Disposició Transitòria Vuitena del XII Conveni Col·lectiu estableix que les treballadores dels centres d’educació infantil de gestió indirecta cobraran segons les taules que figuren en l’Annex, independentment de la data en la qual s’hagi realitzat el procediment de licitació o contractació.

Així doncs, tot i les crítiques rebudes de forma tramposa quan vàrem signar, totes les educadores tindran un augment de prop del 20%acumulat els darrers 3 anys, passant de 910 a 1122 euros de salari base per 14 pagues. Malgrat tot creiem que encara és insuficient donada la congelació des del 2012 i és per això que seguirem pressionant en la negociació col·lectiva.

En el cas que l’IPC del període comprès entre l’1 setembre de 2020 i el 31 d’agost de 2021 fos superior al 2 per 100, es revisaran les mateixes en l’excés de la indicada xifra amb caràcter retroactiu des de l’1 de setembre de 2021, actualitzant-se salaris i taules per a posteriors pujades salarials.

D’altra banda, UGT Serveis Públics celebra que, des dela signatura de la subrogació de les treballadores de l’Educació Infantil a les escoles infantils de gestió indirecta el 2015 ja són més de 30.000 les treballadores d’aquestes escoles que han mantingut la seva feina.

Des de llavors, el manteniment del lloc de treball d’aquestes treballadores és automàtic quan canvia l’empresa concessionària.

Els avenços en l’Educació Infantil sempre vénen de la mà d’UGT.

 

 

 

 

Top