Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > ÚLTIMA HORA! LA UGT ACONSEGUIM QUE EL GOVERN RETORNI EL 100% DE LA PAGA EXTRA DE 2014 A LA NÒMINA DE NOVEMBRE

ÚLTIMA HORA! LA UGT ACONSEGUIM QUE EL GOVERN RETORNI EL 100% DE LA PAGA EXTRA DE 2014 A LA NÒMINA DE NOVEMBRE

Ahir 18 de novembre, a la reunió de la Mesa General d’Empleats de l’Administració de la Generalitat de Catalunya (MEPAGC) vam aconseguir que el Govern ens aboni el 100% de la darrera paga extra que ens restava per recuperar, la de 2014, a la nòmina del novembre.

Aquest Acord d’avui, que significa la recuperació efectiva de les 3 pagues extres que ens van robar (2012, 2013 i 2014), confirma l’encert de la convocatòria l’any 2018 de la primera vaga general dels serveis públics de la Generalitat de Catalunya, cosa que va obligar al Govern a negociar el retorn de les pagues extres, a més d’altres conceptes, i que es va plasmar a l’Acord del Comitè de Vaga de 12 de desembre de 2018.

Recordem que la convocatòria d’aquesta vaga general, convocada únicament per UGT, CCOO i USOC, es va fer per combatre el menyspreu als treballadors públics d’un Govern que en aquells moments proposava un calendari de recuperació a 8 anys vista.

Tot i que l’Acord del Comitè de Vaga de desembre de 2018 preveia la devolució de la paga extra de 2014 en dos trams, el 55% durant l’any 2021 i el 45% restant durant el 2022, la UGT hem aconseguit avui reduir aquests trams en un de sol i el Govern ens abonarà la totalitat de la paga extra de 2014 a la nòmina de novembre.

La UGT considerem que l’acord d’avui és una molt bona notícia per als més de 200.000 servidors públics de la Generalitat de Catalunya als que se’ns va espoliar part de les nostres retribucions i pensem que podem començar a tancar per fi un dels punts més conflictius que teníem obert des de 2012.

Top