Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > Compromís amb la immersió i el model d’escola catalana

Compromís amb la immersió i el model d’escola catalana

Davant la resolució del Tribunal Suprem, que obliga a impartir un 25% d’hores en castellà a les escoles, la UGT de Catalunya ha emès un comunicat refermant el seu compromís de lluita per la defensa del model d’immersió vigent i demana que se’n garanteixi la continuïtat.

“L’actual model escolar, basat en la immersió lingüística, és una eina de cohesió social de primer ordre i imprescindible de l’escola catalana. La immersió ha esdevingut un model d’èxit, reconegut internacionalment, basat en el consens i que assegura la igualtat d’oportunitats per a tot l’alumnat.

La UGT de Catalunya no acceptarà cap model escolar imposat que pretengui la ruptura social de l’alumnat mitjançant la segregació. El nostre sindicat lluitarà i farà tot el que sigui necessari per garantir la continuïtat de l’actual model d’immersió lingüística a les nostres escoles.”

La plataforma d’organitzacions i entitats educatives Somescola -entre les quals hi ha la UGT de Catalunya, Serveis Públics d’UGT i el sindicat juvenil Avalot– també ha emès un comunicat de posicionament comú sobre la sentència

Top