Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > continuant amb la modificació del calendari escolar

continuant amb la modificació del calendari escolar

Aquest cap de setmana hem pogut llegir les delirants declaracions del Conseller d’Educació referents a què no havia consensuat res amb els sindicats perquè si no encara no hauria arribat a cap acord. És a dir, no cal aplicar la democràcia, siguem uns dictadors i tirem pel dret no sigui cas que els ciutadans tinguin altres idees que no pas les nostres.

Davant la inquietud que ha generat aquesta modificació que el Departament ha anunciat 😤sense cap consens, UGT volem aclarir alguns aspectes amb relació al nostre conveni.

Dels articles 27 i 32 del nostre conveni se’n desprenen diverses conclusions que responen a les preguntes que han sorgit als centres aquests darrers dies:

1️⃣ La jornada del col·lectiu docent dels centres concertats és de 1.190 hores en còmput anual, que és fruit de la negociació del nostre conveni i que el Departament d’Educació ⛔ no pot modificar.

2️⃣ El col·lectiu docent dels centres privats concertats disposem d’un mes de vacances a l’agost i un mes de permís retribuït al juliol. D’aquest permís retribuït, els sis primers dies es poden dedicar a formació sempre que no s’hagi fet al llarg del curs, però 🚫 no a altres activitats ni lectives ni no lectives.

UGT ja hem manifestat el nostre desacord tant amb el fons com amb la forma de la mesura anunciada. Entenem que no és acceptable que el Departament modifiqui el calendari escolar sense debatre-ho abans amb la comunitat educativa ni valorar les implicacions indirectes d’aquestes mesures, tant en el col·lectiu docent com en les famílies.

Top