Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > finalment el govern aprova l’acord per la jubilació parcial dels docents dels centres concertats

finalment el govern aprova l’acord per la jubilació parcial dels docents dels centres concertats

Després de més d’un any d’haver-ho anunciat, de posar dates límits que no es complien, de posposar-ho esperant que les patronals s’hi afegissin, d’haver-ho descartat per aquesta negativa i finalment d’anunciar-ho per sorpresa abans de la vaga de l’escola concertada contra la política educativa del Departament, avui, s’ha aprovat l’acord.

Cal felicitar-se després dels anys que el nostre sindicat, la UGT, ha demanat reiteradament als partits polítics i al Govern aquesta mesura que ja s’aplica  en altres comunitats autònomes.

Ara cal esperar la publicació en el DOGC per saber les condicions per accedir-hi i les instruccions per sol·licitar-la.

També cal recordar que la no signatura per part de les patronals del sector, així com l’anunci d’algunes de les empreses del sector als seus treballadors en el sentit que no pactarien cap jubilació parcial en les condicions que marqui aquest acord, fa que la seva aprovació pugui convertir-se  en la pràctica en paper mullat.

Aquest és l’escrit que ha publicat la Direcció General de comunicació:

Top