Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > Escola Bressol en lluita!

Escola Bressol en lluita!

Davant la situació de bloqueig continuat de la negociació, properament UGT convocarem mobilitzacions amb aquelles organitzacions sindicals que ens hi vulguin acompanyar, però no convocarem, de moment, cap tipus de vaga. Així ho hem manifestat a la reunió intersindical per a valorar les mesures de pressió a les patronals. UGT entenem que la vaga ha de ser l’últim recurs després d’haver esgotat altres vies de protesta que no tinguin efecte en els salaris de les treballadores i treballadors.

UGT també defensem que les mobilitzacions han de ser proporcionals, progressives i gestionades amb prudència, atès que no sabem fins quan pot es pot allargar la situació de bloqueig. UGT vam iniciar en solitari les mobilitzacions el mes de maig passat, com a reacció a la negativa de la comissió negociadora a acceptar les nostres propostes sindicals. Ara continuem defensant que la mobilització és necessària per pressionar al carrer el que el sindicat reivindica a la mesa de negociació.

Si les primeres concentracions van ser un exemple d’implicació per part de les treballadores, es dona la circumstància que les aturades parcials del mes de juny van tenir un seguiment molt desigual en algunes comunitats autònomes i millorable en algunes escoles bressol. Cal dir també que s’acaba d’anunciar una nova convocatòria de la comissió negociadora, i que s-han reprès els contactes entre diferents organitzacions de la comissió negociadora per buscar solucions al bloqueig. UGT continuarem negociant amb tota la intensitat i informant amb la transparència habitual perquè les treballadores i treballadors del sector tingueu la informació necessària sobre la situació de la negociació i de les propostes de mobilització.

Si vols rebre informació de manera habitual, afegeix-te al nostre canal de WhatsApp fent un clic aquí:

 

Top