Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > Escola Bressol en lluita!

Escola Bressol en lluita!

El Conveni Estatal d’Escoles Bressol 🚫 continua bloquejat per l’actitud de les patronals. Aquesta situació va provocar ja l’any passat la convocatòria unitària de diverses concentracions arreu de l’Estat, també a Catalunya. En aquests moments i vist que el bloqueig continua, UGT hem intentat sense èxit convocar noves mobilitzacions de caràcter unitari amb la resta de sindicats. Un d’aquests sindicats, malauradament, ha optat per la via unilateral i ha convocat diversos dies d’aturades. UGT entenem que la convocatòria de vaga ha de ser l’últim recurs i s’ha de convocar amb garanties de guanyar-la. No pot ser un simple brindis al sol amb intencions propagandístiques.

És per això que UGT no secundem la convocatòria d’aquestes aturades i hem decidit convocar una nova concentració:

👉🏻 El proper 🗓️ dissabte 28 d’octubre ⌚a les 11.00h
👉🏻 Davant la seu de la patronal ( carrer Pau Claris, 162 – Barcelona ).

El 2 de novembre tenim una nova convocatòria de la mesa de negociació del conveni i és important demostrar que estem totes unides i decidides a reclamar unes condicions laborals dignes.

✊🏼 Escola Bressol en Lluita! Comptem amb tu!

Top