Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > ESCOLA BRESSOL: ARA SÍ, EL 15 DE NOVEMBRE ANEM A LA VAGA!

ESCOLA BRESSOL: ARA SÍ, EL 15 DE NOVEMBRE ANEM A LA VAGA!

Les patronals no mostren cap voluntat d’acord

Després de la reunió de la darrera mesa negociadora de la Comissió Negociadora del conveni de centres d’assistència i educació infantil, UGT hem pres la decisió d’adherir-nos a la convocatòria de vaga del proper dimecres dia 15 de novembre.

UGT sempre hem entès que les mobilitzacions s’han de gestionar procurant que siguin sostenibles en el temps. Convocar una vaga ha de ser sempre l’últim recurs un cop esgotades la resta d’opcions de mobilització. El fet de convocar més d’un dia de vaga no garanteix l’assoliment dels objectius que es proposen. El fet de centralitzar la convocatòria de vaga en un sol dia ens permet minimitzar els efectes econòmics en la nòmina de les treballadores i centrar-nos en la necessitat que sigui una jornada amb el màxim seguiment a tot el país.

El nostre sindicat hem apostat per la unitat sindical, fins i tot quan hem estat vetats per altres organitzacions. És per això que escollim una jornada de vaga que ja ha estat convocada per un altre sindicat el dia 15 de novembre, amb l’objectiu de fomentar la unitat sindical i fer que la vaga sigui un èxit de participació.

Volem recordar també que UGT continuem negociant en aquests moments amb les diferents Conselleries de les comunitats autònomes amb l’objectiu de negociar un complement autonòmic per a les treballadores de l’educació infantil privada i de gestió indirecta.

Top