Estàs aqui
Inici > EDUCACIÓ INFANTIL > Reunió de la Comissió negociadora del XIII Conveni de centres privats d’Educació Infantil

Reunió de la Comissió negociadora del XIII Conveni de centres privats d’Educació Infantil

Les patronals han fet una nova proposta salarial per a les escoles infantils totalment privades i altres per a les de gestió indirecta; una proposta de modificació del complement d’incapacitat temporal; modificació per a la gratuïtat de l’ensenyament i proposta en matèria de desvinculació salarial.

Davant d’aquestes propostes, UGT hem proposat reprendre les taules salarials per a gestió indirecta que UGT ja va proposar a la mesa de negociació (20% aprox. d’increments), millorar els percentatges en les privades per a allunyar-nos clarament del SMI, hem insistit a incorporar un nou “complement d’estabilització” del 3% sobre el salari base que sigui cíclic cada tres anys per a les privades i un increment del 9% per a 2023 per a les antigues obres socials i fundacions. UGT hem insistit que enviïn noves propostes de taules salarials.

A més UGT hem defensat NO modificar el complement d’IT, rebaixar la jornada lectiva en dues hores per dedicar-les a jornada no lectiva i no modificar la gratuïtat de l’ensenyament.

Finalment les patronals eliminen la proposta de modificació de la gratuïtat de l’ensenyament i accepten valorar el complement d’estabilització proposat per UGT. Finalment hem demanat una nova reunió per a la setmana vinent que se celebrarà el divendres 1 de desembre. Les patronals tindran una nova oportunitat de millorar les seves propostes i valorar les d’UGT.

Top