Estàs aqui
Inici > ACTUALITAT > La patronal d’escoles bressol, a negociar amb les mans buides

La patronal d’escoles bressol, a negociar amb les mans buides

UGT volem canvis globals en tot l’articulat del conveni

Continuem sense avançar en la negociació del Conveni col·lectiu d’Educació Infantil privada i gestió indirecta. UGT lamentem que les organitzacions patronals no hagin portat cap nova proposta a la darrera reunió.

UGT Serveis Públics hem reiterat la nostra posició. Recordem algunes de les nostres propostes, tot i que la visió del nostre sindicat passa per introduir canvis globals en tot l’articulat del conveni:

  • Per a les treballadores de les escoles infantils privades els salaris s’han d’allunyar clarament de qualsevol possible increment del SMI.
  • Per a les treballadores de les escoles infantils de gestió indirecta cak reprendre com a base de la negociació les taules salarials que UGT vam portar ja fa 15 mesos a la taula de negociació (1660€/1360€/1245€). El nostre projecte és l’homologació total amb el sector públic, tant pel que fa a salaris com a condicions de treball.
  • UGT volem una compensació pels salaris retroactius no abonats durant el període de negociació.

A més:

  • UGT no acceptem modificar el complement d’IT. Amb la salut de les treballadores i treballadors no s’hi juga.
  • Continuem exigint, encara que sigui en solitari, la creació d’un nou complement addicional d’estabilització del 3% del salari base per a la totalitat de treballadores i treballadors del sector.
  • En matèria de jornada, demanem que com a mínim dues hores de la nostra jornada setmanal actual passin a ser no lectives.

No obstant tot això, el proper 18 de desembre s’ha de celebrar una nova reunió. UGT hi assistirem, com sempre ho ha fet, amb vocació d’aportar i esperant canvis en l’evolució de la negociació.

Des del nostre sindicat analitzarem i us tindrem al corrent de qualsevol canvi que es pugui produir.

Top