INFORMACIÓ DEL COMITÈ INTERCENTRES

Ahir dia 22/05/24 la *UGT* i la resta de la part social ens vam reunir amb el Departament d’Educació. Resum del Comitè Intercentres:

1. Hi haurà un increment de plantilla del personal Pae i Pas:

– 4 fisioterapeutes

– 12 logopedes

– 103 Educadors/es d’Educació Especial

– 39 dotacions entre integradors/es i teeis. (Encara no saben com es repartirà aquesta quantitat entre aquestes categories).

– d’Educadors/es socials: 58

*2. Canvi de destinació:* ens informen que estan esperant instruccions de Funció Pública, un cop ho tinguin ens informaran del calendari d’aquest procés.

*3. 2h de reducció horària a majors de 55 anys:* Ens informen que no hi ha pressupostos. Aquesta resposta no és la que volíem escoltar i exigim gràfic d’edats per categoria per poder treballar sobre el tema i portar una proposta progressiva per poder gaudir de la reducció com fan els docents.

*4. Modificació de les funcions de TEEI:* no estem d’acord amb la proposta per part del Departament i la *UGT* junt amb la resta de la part social ens neguen aquest acord i encara treballarem per millorar les funcions d’aquest col·lectiu.

*5. Modificacions del DOIGC:* només han acceptat que el personal laboral electe en el Consell Escolar se li compensi les hores de les reunions.

*6. Llicències per assumptes propis sense retribució:* la *UGT* va elevar a Funció Pública la instrucció 4/2013 on especifica que la durada mínima és d’1 dia, pel fet que molts treballadors/es se li ha denegat aquesta llicència per part de diferents serveis territorials. Ahir el Departament ens va fer saber que havien rebut la instrucció de Funció Pública on especificava en aquest correu que la instrucció enviada per la *UGT* continuava vigent.

*7. Incorporació del Bloc 2 de les persones aprovades sense plaça en el procés d’oposició d’estabilització:* no ens poden donar dates exactes perquè estan revisant els requisits d’aquestes persones. Informaran els aprovats sense plaça un cop s’obri el bloc 2 perquè puguin incorporar-se.

*8. La UGT* demanem que els treballadors que no tinguin el requisit del català i que no els hi van informar del curs que va fer el Departament ho puguin realitzar o una prova interna per poder seguir en la borsa.

 

*ETS ESSENCIAL!*

This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.