ACTE D’ADJUDICACIÓ L006/2022 I MESA TÈCNICA

Benvolguts/des,

Avui dimecres 21 de febrer de 2024, el Comitè Intercentres ens hem reunit amb el Departament d’Educació, per treballar en una Mesa Tècnica les funcions de Tècnic/a Especialista en Educació Infantil.

Vam presentar una proposta de millora horària i de condicions laborals d’aquests professionals, i avui hem tingut el retorn per part del Departament d’Educació, la UGT i la resta de la  part social no hem estat d’acord i ens emplaçaran per una altra reunió més endavant per considerar les nostres propostes.

Us mantindrem informats al respecte.

 

La UGT hem aprofitat aquesta trobada per demanar informació referent a l’acte d’adjudicació de la convocatòria d’oposicions d’estabilització L006/2022.

Des de la UGT us informem que avui dia 21 de febrer tenen previst la publicació de les persones aspirants seleccionades, que han d’anar a l’acte d’adjudicació i de les places afectades.

L’acte d’adjudicació es realitzarà en dos dies a SSCC del Departament d’Educació de Via Augusta 226:

  • El dilluns 26 serà per totes les categories a excepció dels Educadors/es d’Educació Especial.
  • Dimarts dia 27 només seran convocats els Educadors d’Educació Especial.
  • Dimecres dia 27, començarà el període per aportar la documentació requerida per la contractació.

La intenció del Departament d’Educació és que la incorporació de tots els treballadors i treballadores es dugui a terme després de Setmana Santa.

La Secció Sindical de la UGT, estarem pendents de la publicació del Departament d’educació per verificar aquestes dates i mantenir-vos informats.

Recordeu que heu de tenir signatura electrònica per poder signar els contractes (DNI electrònic i idCAT certificat).

ETS ESSENCIAL!

 

This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.