AMB LA SALUT NO ES JUGA!

Companys i companyes,

Les noves mesures donades per Sanitat i Educació no recullen el material de protecció individual de la Covid, tots i totes hauríem d’estar protegits/des amb mascaretes FFP2 al nostre lloc de treball, la UGT així ho vam manifestar a la última Paritària de Salut.

El Pla d’actuació pel Curs 2021-2022 per a centres educatius en el marc de la pandèmia, publicat al setembre de 2021, recull que la mascareta és obligatòria pel personal docent i no docent (PAS, PAE), en cap cas posa la tipologia de mascareta.

Des de la UGT els delegats i delegades de Prevenció de Riscos Laborals demanarem als diferents comitès de Salut Territorials que les mascaretes siguin FFP2 per tot el personal amb contacte directe amb l’alumnat.

Per altra banda es tornarà a demanar a la Paritària de Salut la dotació d’aquest material per a tothom.

Degut a les consultes que ens heu fet arribar de no tenir cap tipus de mascareta, us demanem que ens informeu de quina es la vostra situació als centres educatius.

Per DENUNCIAR la vostra situació a la Paritària de Salut necessitem que ens digueu el servei territorial al qual pertanyeu.

A LA FEINA CAP RISC. 

This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.