ATENCIÓ! EDUCADORS I EDUCADORES D’ EDUCACIÓ ESPECIAL. CURS DE 30h PER OBTENIR L’HABILITACIÓ

Està penjat a l’apartat d’informació per al personal educador d’educació especial del PORTAL DE CENTRE la següent informació:

El Curs d’habilitació per al personal educador d’educació especial es realitzarà del 15 de juny al 15 de juliol de 2018. La formació serà virtual, a la PLATAFORMA ODISEA i amb dues sessions presencials que tindran lloc en els centres i en les dates que s’indiquen a continuació:

– Institut Salvador Seguí de Barcelona – Sessions presencials el 5 i el 12 de juliol

– Institut Montserrat Roig de Terrassa – Sessions presencials el 4 i l’11 de juliol

– Institut Montilivi de Girona – sessions presencials el 3 i el 5 de juliol

– Institut Gaudí de Reus – sessions presencials el 3 i el 12 de juliol

– Institut Ronda de Lleida – sessions presencials el 3 i el 13 de juliol.

El Servei de Formació es posarà en contacte amb els/les educadors/es d’educació especial del Grup 2 (personal laboral temporal que disposa de titulació de l’àmbit educatiu, d’entre les titulacions establertes per la Resolució de 22/6/2017, i proposades per superar el procés d’habilitació), per comunicar-los l’edició i el centre que tenen assignats.

Les persones que superin el curs estaran en disposició d’obtenir l’habilitació si compleixen el requisit d’antiguitat mínima necessària de 2 anys en la categoria professional d’educador/a d’educació especial en centres públics. El primer procés d’habilitació està previst per al darrer trimestre de 2018.

LA UGT, SEMPRE PENDENTS DE TU!

This entry was posted in ANUNCI. Bookmark the permalink.