COMPETÈNCIES DIGITALS

Després de moltes peticions, correus i trucades des de l’UGT, a la Cap del Servei de Formació del Personal de l’Administració i Serveis, la Sra. M. Carme Gil, ahir finalment ens va donar resposta.

Tot el Personal d’Atenció Educativa  PAE (EEE, TEEI, TIS, AEE) que duran l’any passat i durant aquest curs, ha fet o està cursant o cursarà la formació  d’ESTRATÈGIA DIGITAL DEL CENTRE (FIC) COMPETÈNCIA DIGITAL DOCENT que es preveu acabi segons el Servei de Formació durant aquest curs 2022-2023.

Obtindran:

· Al Personal laboral PAE dins del seu expedient acadèmic a l’ATRI, trobarà la certificació amb   APROFITAMENT exactament igual que qualsevol altra formació específica adreçada a la seva categoria professional.

· Aquelles persones que estiguin incloses a les llistes d’interins de docents, i en un futur obtinguin una substitució de personal docents,  podran demanar expressament l’ACREDITACIÓ EN COMPETÈNCIES – A1  que obtenen els docents per fer aquest curs.

Aquesta Acreditació en Competències a hores d’ara no es pot donar al Personal PAE, ja que és un curs específic per funcionaris docents.

Segons la Cap del Servei de Formació abocaran tota aquesta informació a   ATRI al més aviat possible durant aquest curs escolar 2022 -2023.

This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.