EL 17 DE JUNY ENS MOVILITZEM

📢Companys i companyes!

Des de la UGT hem fet tots els possibles per resoldre la situació complexe i extrema en la  que desenvolupen les seves tasques els educadors/es d’Educació Especial.

Ja vàrem aconseguir una certa millora del còmput d’ hores d’atenció directa a l’ alumnat a l’any 2017.

L’avaluació de riscos psicosocials i ergonòmics realitzada a aquests professionals EEE va demostrar els riscs que venien patint en realitzar aquesta dedicació d’atenció directe continuada a aquest alumnat tan sensible.

Ja hi ha prou de promeses no complertes!!!

Després de demostrar aquest risc, des de la nostra Subdirecció va manifestar el curs passat, el reconeixement d’aquesta demanda i la resolució d’aquesta situació pel mes de setembre del curs 20/21.

Després de tornar a parlar la setmana passada, en la mesa d’EE, de la tornada a les 25h d’atenció directa a l’ alumnat, la Subdirecció General es torna a posar d’esquena.

Els delegats/es de la UGT ja no podem permetre aquesta “enganyifa” per part del Departament, i conjuntament amb la resta de sindicats que configuren el comitè intercentres…

Hem dit PROU i us presentem a continuació aquesta proposta d’accions de pressió.

ARA NECESSITEM LA VOSTRA FORÇA per reivindicar les condicions òptimes que no perjudiqui la nostra salut, tan física com psíquica. US HI ESPEREM!

LA UGT, SEMPRE PENDENTS DE TU

This entry was posted in ACTUALITAT, DENUNCIA, Educació Especial. Bookmark the permalink.