INFORMACIONS IMPORTANTS!

 1. En data de 3 de juliol de 2024, s’ha publicat la resolució per la qual s’incorporen els participants de la convocatòria extraordinària 16/2023 a la borsa de treball i s’actualitza la valoració de l’experiència professional acreditada durant el curs 23-24.
  Podeu consultar l’ordre que ocupeu a la borsa a través de la web de l’aspirant.
  Termini per presentar al·legacions: del 4 al 17 de juliol ambdós inclosos.
 2. S’obre termini per a què les persones participants de la borsa de treball pugueu ampliar àmbits geogràfics i els horaria.
  Termini: 4 de juliol fins el 15 de juliol de 2024.
 3. El Departament d’Educació ha aprovat crear 12 places de personal laboral de la categoria de logopèdia a partir del curs 2024-2025. Un fet que suposa una millora en l’atenció a l’alumnat d’escola inclusiva atès que, per primera vegada, es contracta persones graduades en logopèdia. Fins ara l’atenció a aquest alumnat es duia a terme per part de mestres d’audició i llenguatge o mestres amb formació de logopedes. S’ha obert aquesta convocatòria per accedir a les places i restarà disponible fins el 8 de juliol.
  Teniu tota la informació als següent enllaç:
 4. Està previst poder fer públic a finals de la setmana vinent (10-12/7) els llocs de treball vacants que seran objecte d’adjudicació en el procediment telemàtic que tenim previst que es convoqui entre el 19 i el 22 de juliol.
  📌Les persones que seran convidades a participar en aquest procés telemàtic rebran amb antelació correu i SMS avisant-los del procés telemàtic i dels terminis per inscriure’s.
  📌No obstant això us anirem confirmant les dates quan s’aproximin els dies previstos.
  US MANTINDREM INFORMATS
  ETS ESSENCIAL!
This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.