LA UGT GUANYA LES ELCCIONS DEL PERSONAL LABORAL D’ENSENYAMENT

LA UGT TORNA A SER EL SINDICAT MÉS VOTAT PELS TREBALLADORS/ES A LES ELECCIONS SINDICALS DEL PERSONAL LABORAL DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ, PASSANT A SER EL SINDICAT MAJORITARI D’AQUEST SECTOR

Finalment la tasca de la negociació, la informació, l’atenció immediata a tots vosaltres en els diferents mitjans de comunicació com les xarxes socials, les visites als centres de treball, etc. han donat el fruit que mereixíem.

El nostre compromís continuarà més ferm que mai. Sabem que venen temps complexes, entre altres,  l’aplicació de la gran Oferta  d’Ocupació PESCO entre altres temes, que segur necessitaran del nostre coratge i persistencia, el mateix  que hem anat posant en cada repte que se’ns ha presentat en la defensa dels vostres interessos. Estarem, com sempre, molt a prop de vosaltres mantenint-vos informats en el dia a dia, lluitant per anar recuperant els drets perduts i consolidant l’estabilitat del percentatge tan elevat de precarietat que té la plantilla del Departament.

Finalment, l’equip de delegades i delegats de la UGT us volem agrair la confiança que heu tornat a dipositar en nosaltres, amb els vostres vots  hem aconseguit consolidar i ratificar el nostre sistema de treball que està basat, com sempre estant….

This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.