RATIFICAT L’ACORD DELS TEMARIS PER LES OPOSICIONS

Afiliats i afiliades,

Com des de la UGT ja us havíem anunciat fa dues setmanes, a la CIVE d’avui dia 28/03/2019 ha estat ratificat l’acord dels temaris de la categoria Tècnic d’Educació Infantil per la propera OFERTA D’OCUPACIÓ. Els quals trobareu en el següent link

 

 

Temaris TEEI 2019.01.pdf

En el si de la negociació, la UGT va insistir que en el seu contingut hi havia temes que considerem no són de les seves competències professionals. Davant la insistència, Educació va respondre que només es tractarien com a coneixements globals i molt generals.

 Ara cal posar en marxa l’engranatge dels cursos de preparació, que es realitzaran a:
 

Barcelona – Cornellà – Manresa – Mataró – Sabadell – Tarragona – Lleida – Girona

També es realitzaran diferents edicions online.

El període de preinscripció s’iniciarà a partir del pròxim dimarts dia 2 d’Abril al web de

www.forumcatalunya.com/ensenyament

Ara ens toca als sindicats iniciar la pressió a Educació  perquè les proves siguin el més adequades possibles a la vostra pràctica diària i a les vostres funcions.Educació ha canviat la nomenclatura de TEI per TEEI.

 

La temporalitat marcada pel Departament en el dia d’avui anuncia que es portarà a terme  el concurs de trasllats durant aquest últim període de curs. Així mateix es publicaran les bases i es resoldrà el concurs d’Oposició durant el curs 2019-20.
 
Els temaris de la categoria de TIS es negociaran pròximament amb Educació i dels quals en rebreu puntual informació. Des de la UGT estem preparant una edició de formació online per aquesta categoria professional.

 

DELEGATS I DELEGADES DE LA FeSP

            SEMPRE PENDENTS DE TU

This entry was posted in NOTÍCIA, OPOSICIONS, Temaris TEI. Bookmark the permalink.